0 items
Veilig betalen met iDeal Veilig versturen met PostNL Veilig betalen met PayPal

Klantenteller

Wat is een klantenteller? Een klantenteller is een apparaat dat telt hoeveel klanten een winkel in en uitgaan. Het telt het aantal bezoekers. Vaak worden klantentellers gebruikt in winkels die graag willen weten hoeveel klanten de winkel hebben bezocht. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Hoe werkt een klantenteller?

De meeste klantentellers werken doormiddel van infrarood. Vaak zijn het 2 apparaatjes die een infrarood straal naar elkaar toezenden. Zodra deze straal wordt onderbroken door bijvoorbeeld een persoon, dan wordt dit geregistreerd als een telling. Er zijn ook klantentellers met een camera. Deze telt het aantal personen dat door het beeld beweegt.

Verschillende soorten klantentellers

Klantentellers zijn er in verschillende soorten. De meest simpele is een standalone klantenteller waarbij de gegevens afgelezen kunnen worden in een display op de klantenteller. Een webbased klantenteller ook wel online klantenteller genoemd is aangesloten op het internet. Hiermee worden de gegevens opgeslagen en in spreadsheets en grafieken opgeslagen. De gegevens kunnen op ieder moment en waar dan ook ter wereld worden ingelezen. Er wordt ook steeds meer gebruikt gemaakt van klantentellers met een camera. Hierbij wordt het aantal bezoekers geregistreerd maar ook op beeld opgenomen. Dan zijn er ook nog thermische klantentellers waar gebruikt gemaakt wordt van warmte beelden en Wifi klantentellers die de klanten tellen op basis van de telefoongegevens van bezoekers.

Prijzen klantentellers

De prijzen van klantentellers kunnen erg verschillend zijn. Voor een simpele klantenteller betaal je snel meer dan € 200, -. Maar een hele uitgebreide klantenteller kan al snel in de duizenden euro`s lopen.

Partners 

Solotech werkt samen met een aantal bedrijven op het gebied van klantentelling. Onder anderen: Detepo-winkelbeveiliging en PeopleCounterOnline.  

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden van installatie?
Bel dan naar 0591 56 17 37

✓   Vraag een offerte aan

✓   Bel mij terug

Wij zijn trotse partner van:


Over SoloTech

SoloTech Tel.: 0591 56 17 37
Dennenlaan 46 Mail: info@solotech.nl
7822 EL Emmen K.v.K. nr. 56491875

Bel voor meer informatie met 0591 56 17 37
of stuur een mail naar info@solotech.nl

Volg en like ons op:   Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

WhatsApp

WhatsApp

06 - 85 62 72 22
Ook bereikbaar buiten werktijden.
Gemiddelde reactietijd: binnen 1 uur | Voeg contact toe