Klantentellers

Elk bedrijf met een openbare ruimte kan bezoekers tellen om inzicht te krijgen in het potentieel van een ruimte. Beheerders en eigenaren van winkelcentra, winkelketens, musea, bibliotheken, banken, restaurants en andere ruimtes hebben baat bij nuttige inzichten over bezoekers en hun gedrag.
Contact

Real-Time Tellingen

Tel het aantal bezoekers dat uw pand binnenkomt en verlaat.

Benchmark

Benchmark goed presterende panden en optimaliseer slecht presterende panden om hun prestaties te verbeteren.

Conversie Berekenen

Bereken de conversieratio van elk pand door te weten hoeveel bezoekers keuzes maken om te kopen of informatie op te vragen.

Optimaliseer bedrijfsprocessen en verhoog conversie met bruikbare data over bezoekers

Benchmark uw bedrijf om het daadwerkelijke potentieel te zien en beheers uw personeelsbezetting op basis van bezoekersverkeer. Dit creƫert waarde in termen van omzet, winst en efficiƫntie.

Voor Retailers

Een winkel is een dynamische omgeving en het gedrag van klanten verandert voortdurend. Klantentelling is daarom essentieel voor retailers om het exacte aantal bezoekers in kaart te brengen, de conversieratio’s te begrijpen en de personeelsbezetting te optimaliseren.

Voor Winkelcentra

Door de gegevens van klantentellers te gebruiken, kunnen exploitanten van winkelcentra gegevens gebruiken om hun prestaties te meten, de effectiviteit van marketingcampagnes te bepalen en de waarde van de winkelruimte te bepalen.

Voor Vastgoedobjecten en Publieke Ruimtes

Bibliotheken en musea zijn afhankelijk van financiering. Om subsidies te krijgen, moeten kosten nauwkeurig ingeschat worden. Aan de hand van gegevens over bezoekers kunnen financieringsaanvragen beter onderbouwd worden. Naast het aantal bezoekers kunnen veel gebruikte ingangen in kaart gebracht worden. Er ontstaat een helder beeld van populaire ruimtes en hiermee kan het personeel op aangestuurd worden.

Advies nodig of specifieke vragen?

Ontdek hoe klantentellers een bijdrage kunnen leveren aan uw winkel of gebouw.