Detectiepoorten

Gebruik detectiesystemen bij winkeluitgangen om een ​​zichtbaar afschrikmiddel te bieden en personeel te waarschuwen voor diefstal. Onze detectiepoorten zijn in verschillende maten en ontwerpen beschikbaar. Solotech houdt rekening met de beveiligingsbehoeften van elke winkel en zorgt ervoor dat de esthetiek van winkels behouden blijft.

Beperk winkeldiefstal en geef uw personeel rust

Wij bieden binnen de RF en AM technologie de beste oplossing die past in vrijwel iedere winkel lay-out. Van een voordelige alarmpoort om uw kleding mee te beveiligen tot aan een antidiefstalsysteem met meerdere alarmpoortjes.

Verminder Diefstal

Detectiesystemen werken preventief en schrikken af. Geef criminelen niet de ruimte om te stelen.

Nauwkeurig

De detectiesystemen van SoloTech reageren nauwkeurig. Wij zorgen ervoor dat er nagenoeg geen sprake zal zijn van valse alarmen.

Uitbreiding en Opties

Onze detectiepoorten zijn aan te passen naar uw wensen. Op basis van design, maar ook op basis van extra opties zoals klantentelling en integratie met beveiligingscamera’s.

AM Technologie

Akoestisch-magnetische (AM) antennes zijn geschikt voor drogisterijen, warenhuizen en voor winkels die cosmetica, ijzerwaren en elektrische producten verkopen. Geen andere technologie overbrugt grotere afstanden dan AM technologie.

RF Technologie

Radiofrequentie (RF) antennes worden al jaren gebruikt om winkeldiefstal tegen te gaan. Een geschikte oplossing voor bijvoorbeeld kledingwinkels, warenhuizen en supermarkten. De keuze aan RF antennes is zeer breed.

Installatie en Service van Detectiepoorten

Onze installateurs zorgen voor een complete installatie van de detectiepoorten. We verbergen alle kabels en na de installatie geven we uitleg over het gebruik van de detectiepoorten en bijbehorende accessoires zoals beveiligingslabels.

Advies nodig of specifieke vragen?

Ontdek hoe detectiepoorten een bijdrage kunnen leveren aan uw winkel(keten).