Camerabeveiliging

Of het nu gaat om een gebouw, winkel, bedrijventerrein of woning. Uw camerasysteem zal bij ons als installatiepartner in goede handen zijn. Wij leveren alles op het gebied van camerabeveiliging. Van een voordelige beveiligingscamera tot een compleet HD camerasysteem en van bestuurbare bewakingscamera’s tot aan draadloze camerasystemen.

Ervaar superscherpe beeldkwaliteit met de nieuwe generatie draadloze camerasystemen

Onze netwerkcamera’s geven beelden van hoge kwaliteit onder verschillende lichtomstandigheden, terwijl de opslag- en bandbreedtevereisten tot een minimum worden beperkt. Ideaal voor verschillende scenario’s zoals retailbeveiliging, woningbeveiliging en bedrijventerreinen.

Superscherpe Beeldkwaliteit

Overdag en ‘s nachts superscherpe beelden. Tegenlicht of weerspiegelingen zijn geen belemmering. Bestand tegen alle weersomstandigheden.

Opnemen en Terugkijken

Met een recorder neemt u wekenlang op. De beelden worden opgenomen op de bijgeleverde harde schijf.

Live Meekijken

Bewegingsdetectie, geluidsopname en pushberichten op uw Smartphone. Met de gratis app kunt u altijd en overal live meekijken.

24/7 Live Meekijken

Met het oog op veiligheid wilt u graag weten wat er zich in en rondom uw bedrijf afspeelt. Met live beelden van onze beveiligingscamera’s weet u precies waar u aan toe bent. Geen grote pixels, maar haarscherpe beelden. Middels een smartphone, tablet of laptop kunt u overal naar camerabeelden kijken.

Beelden Terugkijken

Beelden opslaan is belangrijk indien er iets misgaat. Hiermee kunnen daders sneller en beter gevonden worden. Camerabeelden van ondernemers en particulieren mogen namelijk als bewijs worden getoond. Solotech houdt rekening met de wet en regelgeving omtrent beveiligingscamera’s.

Advies nodig of specifieke vragen?

Ontdek hoe camerabeveiliging een bijdrage kan leveren aan uw winkel, gebouw of woning.