Artikelbeveiliging

Artikelbeveiliging is een effectieve en preventieve maatregel om uw producten tegen winkeldiefstal te beschermen. Verlaag uw dervingspercentage met een artikelbeveiligingssysteem van SoloTech.

Verminder derving door winkeldiefstal en verhoog hiermee uw winst

Welk systeem het beste bij uw situatie past, hangt grotendeels af van de producten die u in de winkel wilt beschermen. SoloTech helpt u graag om te bepalen welke oplossing het meest geschikt is.

Uitgebreid assortiment

Van hardtags tot stickertags in verschillende maten. Van RF labels tot AM labels voor verschillende frequenties.

Labels ontkoppelen

We leveren verschillende soorten ontlabelaars, magneten en detachers, waarmee u elke alarmlabel kunt ontkoppelen. Deactivatieplaten om stickertags mee te deactiveren zijn ook leverbaar.

Verkrijg inzichten

Met behulp van moderne artikelbeveiliging kunt u belangrijke informatie verzamelen. Hoe vaak wordt een product daadwerkelijk opgepakt en bekeken door bezoekers?

SoloTech let op de details

Wij zorgen ervoor dat uw producten worden voorzien van de juiste labels of tags. Artikelbeveiliging is er namelijk in verschillende soorten en maten. Elk type product kan voorzien worden van een label of sticker. Kleding, tassen, elektronica en parfum kunnen allemaal worden voorzien van artikelbeveiliging.

Multimedia beveiligen

Multimediabeveiliging is ontworpen om een ​​hoge mate van beveiliging voor uw producten te bieden zonder dat de klant het product achter een gesloten vitrinekast hoeft te bekijken. Hiermee kunnen klanten het product bekijken en testen.

Lijnbeveiliging

Onze lijnbeveiliging is onze meest veelzijdige en beproefde productlijn, bestaande uit verschillende combinaties van mechanische beveiliging om vrijwel elk product te beveiligen.

Er is keuze uit verschillende vormen, maten, kleuren, lengtes en trekspanningen met wel 150 verschillende kabeluiteinden om uw producten te beveiligen.

Advies nodig of specifieke vragen?

Ontdek hoe artikelbeveiliging een bijdrage kan leveren aan uw winkel(keten).